چرا باید وقت بیشتری برای وکیوم کردن بگذاریم؟

چرا وکیوم کردن به منظور تخلیه رطوبت زمان طولانی نیاز دارد؟

سایت دیفراست www.defrost.ir مرجع تعمیرکاران لوازم خانگی

کانال تلگرام گروه تولیدی دیفراست

Telegram.me/defrostgrop

باما همراه شوید

 

جرم حجمی = Kg/m3 

حجم مخصوص = m3 / Kg = 

1/ جرم حجمی

با کاهش فشار ، یک کیلوگرم آب در اثر تبخیر حجم بیشتری را اشغال می کند.

در نتیجه در زمان وکیوم کردن سیستم، هر چقدر که فشار کاهش می یابد حجم بیشتری از بخار آب باید از سیستم خارج شود. لذا

زمان طولانی تری نیاز است.

خصوصا اگر آب به صورت مایع در سیستم باشد.

پاسخ بدهید

ایمیلتان منتشر نمیشودفیلدهای الزامی علامت دار شده اند *

*

error: قابل کپی برداری نمی باشد!