جدول دما و رطوبت نسبی هوای محل های نگه داری میوه ها و سبزیجات

سایت دیفراست www.defrost.ir مرجع تعمیرکاران لوازم خانگی

برای عضویت در کانال تلگرام ما ؛ روی نوشته زیر کلیک نمایید

(کافی است برنامه ی تلگرام را روی کامپیوتر خود نصب نمایید تا با کلیک روی نوشته ی زیر مستقیما به کانال تلگرام ما بپیوندید)

کانال تلگرام گروه تولیدی دیفراست

defrostgrop@

 

 

 

 

نوع محصول

درجه حرارت نگه داری (سانتیگراد)

رطوبت نسبی (درصد)

مدت نگه داری (حداکثر)

انگور

 0 تا 5+

85 تا 95

2 تا 3 ماه

انار

0 تا 3+

85 تا 95

2 تا 4 ماه

انواع پرتغال

1+ تا 6+

85 تا 95

3 تا 4 ماه

انواع سیب

0 تا 3+

85 تا 90

تا 3 الی 7 ماه

گیلاس

0 تا 1+

85 تا 90

حداکثر تا 3 هفته

انواع گلابی

1- تا 1+

85 تا 90

تا 2 الی 5 ماه

موز

10 تا 12

85

3 تا 4 هفته

انواع نارنگی

4+ تا 7+

85 تا 90

1 تا 5/2 ماه

هلو

0 تا 1+

85 تا 90

تا 4 هفته

اسفناج

0 تا 2+

90 تا 95

1 تا 3 هفته

پیاز

0 تا 1+

65 تا 70

3 تا 6 ماه

انواع تربچه

1+ تا 2+

90 تا 95

2 تا 4 ماه

جعفری

0 تا 1+

85 تا 95

1 تا 2 ماه

انواع خربزه

7+ تا 10+

85 تا 95

2 تا 6 هفته

خیار

7+ تا 9+

85 تا 95

10 تا 14 هفته

سیر

1+ تا 2+

65 تا 70

6 تا 7 هفته

کدو خورشی بهاره

9+ تا 12+

70 تا 75

1 تا 2 ماه

کدو خورشی پاییزه

0 تا 4+

85 تا 90

تا 4 روز

کاهو سالاد

0 تا 2+

95 تا 98

2 تا 3 هفته

کاهو رسمی

3 تا 5+

95 تا 98

تا 1 هفته

انواع کلم

1+ تا 3+

90 تا 95

3 تا 6 هفته

گوجه فرنگی نیم رس

10+ تا 13+

80 تا 85

3 تا 5 هفته

لوبیا و باقلا سبز

5+ تا 7+

90 تا 95

7 تا 10 روز

نخود سبز

1+ تا 2+

85 تا 90

1 تا 2 هفته

انواع هندوانه

7+ تا 10+

90 تا 95

2 تا 6 هفته

فلفل دلمه ای

7+ تا 8+

90 تا 95

7 تا 12 روز

پاسخ بدهید

ایمیلتان منتشر نمیشودفیلدهای الزامی علامت دار شده اند *

*

error: قابل کپی برداری نمی باشد!