تعیین میزان شارژ مبرد بر حسب گرم با استفاده از ترازو و بدون نیاز به گیج شارژ گاز

♦ سایت دیفراست www.defrost.ir مرجع تعمیرکاران لوازم خانگی ♦

 

 

 

 

• تعیین میزان شارژ مبرد بر حسب گرم با استفاده از ترازو و بدون نیاز به گیج شارژ گاز:

روشی علمی و مطمئن است که برای تعیین میزان شارژ مبرد به صورت زیر انجام می پذیرد.

⇐ تجهیزات لازم جهت انجام کار عبارتند از:

ترازو با دقت گرم

چهار دما سنج برای اندازه گیری دمای

وات متر

 

 

• محل نصب دماسنج­ها:

دما سنج­ها در سه نقطه ورودی، وسط و خروجی اواپراتور و همچنین در ۱۰ الی ۱۵ سانتیمتری روی لوله ساکشن قبل از کمپرسور نصب میشوند.

ابتدا سیستم باید در صد در صد کارکرد خود قرار گیرد (ترموستات یکسره).

سپس دماسنج ها در موقعیت گفته شده نصب و وات متر در مسیر کمپرسور قرار گیرد.

با شارژ کم کار را آغاز کنید (۵۰% میزان وزنی که همیشه انجام می دهید) و وقتی سیستم به شرایط پایدار رسید آرام آرام مقدار گاز را زیاد کنید.

دقت کنید که در تمامی مراحل میزان گاز اضافه شده را بر روی برگه یادداشت کنید.

 

جدول

 

 

با افزایش شارژ مبرد باید دما سنج ها و وات متر رفتاری مطابق نمودار بالا داشته باشند و مقدار بهینه با خط قرمز مشخص شده است.

در این نقطه اختلاف دمای سه دماسنج­های نصب شده بر روی اواپراتور به حداقل می رسد.

همچنین دمای ساکشن بعد از این نقطه شروع به پایین آمدن می کند و همزمان مصرف برق کمپرسور افزایش می یابد. در این حالت به مقدار

شارژ بهینه رسیده ایم و مقدار اولیه و مقدار شارژ بدست آمده در این مرحله را جمع کنییم تا به مقدار بهینه شارز برسیم. از نمودار بالا می توان

نتیجه گرفت که در صورت شارژ اضافی مایه وارد کمپرسور می شود.

سپس سیستم باید در حالت ترموستات قرارداده شود تا کار کرد سیستم تایید شود.

اگر سیستم کمی کمبود شارژ داشته باشد نمودار ان مطابق شکل زیر است.

 

 

21

 

⇐ اگر سیستم شارژ اضافه داشته باشد نمودار آن به شکل زیر است.

 

22

 

 

کلمات کلیدی :

شارژ گاز, آموزش شارژ گاز, شارژ مبرد, میزان شارژ مبرد در سیستم, اندازه گیری میزان شارژ مبرد در سیستم بدون استفاده از گیج, تعیین میزان شارژ مبرد بر حسب گرم, روش تعیین میزان شارژ (برحسب گرم) مبرد با استفاده از ترازو بدون نیاز به گیج, تعیین میزان شارژ مبرد بر حسب گرم, گیج شارژ گاز

پاسخ بدهید

ایمیلتان منتشر نمیشودفیلدهای الزامی علامت دار شده اند *

*

error: قابل کپی برداری نمی باشد!