آشنایی بابخارپزها و بررسی تفاوتهای بین بخارپز و هواپز

بخارپز با هواپز چه تفاوتی دارد؟

سایت دیفراست www.defrost.ir مرجع تعمیرکاران لوازم خانگی

کانال تلگرام گروه تولیدی دیفراست

Telegram.me/defrostgrop

باما همراه شوید

 

تفاوت بخارپز با هواپز در این است که :

بخارپز غذا را با بخار آب میپزد، که مخزن آن زیر دستگاه است و هواپز توسط یک هالوژن و یک فن که باعث میشود هوا داخل مخزن

هواپز را گرم کرده و باعث پخت سریع غذا بشود.

بخارپزها در سایزهای متنوع و ویژگی های مختلف در بازار خرید لوازم خانگی موجود می باشند؛ اما یک بخارپز خوب بخارپزی است که

طعم واقعی و ویتامین موادغذایی را حفظ کند. علاوه بر حفظ طعم غذا و ویتامین، در سریع ترین زمان ممکن عملیات پخت را انجام

میدهد.

بخارپزها بدون دخالت مواد سرخ کردنی تمامی مواد غذایی مانند سبزیجات ، گوشت، مرغ و ماهی را به طور کامل پخته و نه تنها ارزش

مواد غذایی را حفظ میکنند، بلکه عملیات پخت را بسیار سریع انجام میدهند.

امکان اضافه کردن ادویه جات معطر در مخزن مخصوص ازجمله ویژگی های بخارپز می باشد.

اکثر بخارپزها دارای تایمر دیجیتالی و یا مکانیکی می باشند. این بخارپزها دارای کلاس بندی متفاوت هستند که هر یک از این دسته ها

دارای ویژگی های منحصر به فرد خود میباشد.

امروزه انواع بخارپز در بازار وجود دارد. بخارپزها سایزهای متفاوتی دارند که انتخاب آنها کاملا به تعداد اعضای خانواده ی شما، مقدار

مواد غذایی قابل طبخ و تنوع موادی که میخواهید آنها را بپزید بستگی دارد.

بخارپزها در طرح های یک طبقه – دوطبقه و بیشتر طراحی میشوند.

مثلا اگر دوست دارید در کنار غذای اصلی خود انواع سبزیجات را نیز طبخ نمایید، دستگاه بخارپزی را انتخاب کنید که ظرفیت بیشتر یا

ترجیحا برای مخلوط نشدن مواد گوناگون ، طبقات مجزای بیشتری داشته باشد.

بعلاوه اگر بخارپز دارای ورودی جداگانه برای اضافه کردن آب در هر زمان دلخواه باشد، کارایی دستگاه بیشتر میشود. دکمه خاموش

کن اتوماتیک هم مورد دیگری است که برای راحتی هرچه بیشتر شما بهتر است بخارپز به آن مجهز باشد.

برنامه های پخت بخارپز شامل : پخت انواع سبزیجات، گوشت، مرغ، ماهی و غذاهای دریایی، برنج، تخم مرغ و گرم نگه داشتن غذا

می باشد.

بخارپزهای دارای ظرفیت 1،2 لیتری برای پخت برنج و سوپ  برای یک خانواده ایرانی مناسب است.

بخارپز مجهز به بخاردهی سریع و قدرتمند و سیستم عطردهی با خاصیت خوشمزه نمودن غذاها و همچنین سیستم قطع کن خودکار

می باشد که از اتفاقات احتمالی پیشگیری میکند. برخی از سبدهای بخارپزها دارای جاتخم مرغی برای بخارپز کردن تخم مرغ نیز می

باشند.

در هنگام تهیه ی سوپ ها، سینی جمع شدن شیرابه، مواد غذایی سرریز شده را در خود جمع میکند. این سینی قابل جا به جایی

است و در صورت ریختن موادغذایی سرریزشده میتوان آن را خارج نمود و شستشو کرد.

نشانگر آماده شدن موادغذایی، نشان دهنده اتمام پخت موادغذایی و آماده خوردن شدن یک غذای لذیذ می باشد. ورودی آب تعبیه

شده در قسمت خارجی بخارپز برای پر کردن مخزن آب در هر زمان می باشد. سیستم ایمنی تمام شدن آب داغ و داغ شدن بیش از

حد جهت پیشگیری از وقوع اتفاق احتمالی است.

پاسخ بدهید

ایمیلتان منتشر نمیشودفیلدهای الزامی علامت دار شده اند *

*

error: قابل کپی برداری نمی باشد!